Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα: Δύο διαφορετικοί κόσμοι στο Σύνταγμα – Οι υπέρ και κατά, δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Τα αιτήματα δύο διαφορετικών κόσμων ήχησαν στην πλατεία Συντάγματος κατά την τελευταία μέρα συζήτησης στη Βουλή για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Από τη μία πλευρά συγκεντρώθηκαν, νωρίτερα το μεσημέρι, οι διαμαρτυρόμενοι ενάντια στο νοοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και από την άλλη, λίγο αργότερα, διαδήλωσαν όσοι τάσσονται υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου.

Στο Σύνταγμα εθεάθησαν, συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμενοι

με την Αγία Γραφή και θυμιατά, που φανέρωσαν την αντίδρασή στο νομοσχέδιο, αλλά κι όσοι βρίσκονται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά και με σημαίες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και πανό ζητούσαν να μπει τέλος στην καταπίεση.

«Ούτε βήμα πίσω από την πλήρη ισότητα», «Παλεύουμε για την πραγματική απελευθέρωση», «Love is love», ήταν ορισμένα μόνο από τα συνθήματα που πρωτοστάτησαν στα πανό μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Νωρίτερα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα με Αγία Γραφή και θυμιατά κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πολίτες, που εναντιώνονται στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας στα χέρια σταυρούς, εικόνες αλλά και πλακάτ με σύνθημα πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια, διαβάζοντας Αγία Γραφή και θυμιατίζοντας.

Δείτε φωτογραφίες:

protothema.gr

Πηγή φωτο: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα