Ο συνεργάτης που ψάχνατε για την οικοδομή σας και σας λύνει τα χέρια στα Χανιά

Όλοι όσοι χτίζουν ή ανακαινίζουν κάποιο κτήριο, σύντομα διαπιστώνουν το πόσο δύσκολο και απαιτητικό έργο έχουν μπροστά τους…

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να επιλέγει κανείς τους σωστούς συνεργάτες. Να μπορεί να βασιστεί πάνω τους.

Η εταιρεία LET’S BUILD γνωρίζει καλά το χώρο της οικοδομής και με την τεχνογνωσία πολλών ετών που τη συνοδεύει από το 1995, αποτελεί εγγύηση για κάθε σας έργο.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα απλό προμηθευτή

οικοδομικών υλικών. Εδώ η εταιρεία αναλαμβάνει να κατευθύνει τους πελάτες της, αξιολογώντας τις πραγματικές ανάγκες κάθε κατασκευής σε βάθος χρόνου.

Για την LET΄S BUILD, η οικοδομή και οι κατασκευές γενικότερα, αποτελούν μια επένδυση και για το λόγο αυτό διαλέγουν και προτείνουν για εσάς τα κατάλληλα υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, παρέχουν αξιόπιστο εκτιμώμενο κόστος, επιλύοντας παράλληλα όλα τα προβλήματα και δυσκολίες που προκύπτουν, τεχνικά και μη.

Η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μαζί με τα εξαιρετικής ποιότητας οικοδομικά υλικά είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Εγγυημένη ποιότητα υλικών – Αισθητικό αποτέλεσμα – Σύγχρονες λύσεις

Η εταιρεία LET’S BUILD, έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα τα σύγχρονα υλικά δόμησης (Ξηρά Δόμηση, Θερμομόνωση, Υγρομόνωση κλπ.) επενδύει για εσάς πέραν των άλλων και σε εξειδικευμένα οικοδομικά υλικά όπως η Πυριτική Άμμο, η Χαλαζιακή Άμμο και η γνήσια Ελαφρόπετρα.

Η συνεργασία της με τις κορυφαίες εταιρείες έρευνας και παραγωγής υλικών LAVA, TITAN, SAINT-GOBAIN, FINOMIX, FIBRAN, WYRTH, RIGIPS, RAVAGO, MARISPOLYMERS, WEBER, ISOVER συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας, την αξιοπιστία αλλά και στον σεβασμό προς το Περιβάλλον.

Σήμερα η εταιρεία LET’S BUILD παρέχει λύσεις σε μια κατηγοριών προϊόντων όπως:

Προϊόντα Μόνωσης:Προϊόντα Στεγάνωσης:Προϊόντα Ξηράς δόμησης:Συστήματα ΘερμοπροσοψηςΤσιμεντοειδήΑδρανή Υλικά:Χαλαζιακή άμμος: διάφορες κοκκομετρίεςΆμμος ποταμίσια – Άμμος θαλάσσης: πλυμένη, κοσκινισμένη, απαλλαγμένη από άργιλοΒότσαλο ποταμίσιο: χωρίς γωνίες, με ανακρουστική επιφάνεια σε διάφορες κοκκομετρίεςΕλαφρόπετρα: διάφορες κοκκομετρίεςΕλλήνικος Ζεόλιθος Κιμώλου: διάφορες κοκκομετρίες

Επικοινωνήστε με την εταιρεία LET’S BUILD για νέους τρόπους χρηματοδότησης.

LET΄S BUILD
Απόλλωνος 35, Αγ. Σαράντα, Νεροκούρου, Χανιά 73300
Τηλ.: 28210 79255  Κιν. +30 6972608096
Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά,chania