Πειραματικό Λύκειο στα Χανιά: Στο «τραπέζι» πρόταση για κοινό ψήφισμα από όλα τα σχολεία

Την πρόταση να προχωρήσουν σε ένα κοινό ψήφισμα που θα ξεκαθαρίζει τις θέσεις τους για το ζήτημα του πειραματικού Λυκείου πρότεινε στο πειραματικό γυμνάσιο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και ΓΕΛ Χανίων.

Συγκεκριμένα στην επιστολή που απέστειλαν προς το πειραματικό γυμνάσιο τονίζουν ότι μέσα στο ψήφισμα να ξεκαθαρίζεται ότι είναι θετικοί προς την ίδρυση πειραματικού λυκείου στην πόλη αλλά αντίθετοι στην μετατροπή υφιστάμενου λυκείου για την στέγαση του.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και καθηγητές του Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων

Είναι

γνωστή και δεδηλωμένη προς κάθε κατεύθυνση, η θέση μας υπέρ της ίδρυσης Πειραματικού Λυκείου, όπως και η θέση μας περί της μη κατάργησης κανενός από τα 4 υφιστάμενα Λύκεια της πόλης των Χανίων.

Με αυτή την επιστολή μας, σας προσκαλούμε να συνυπογράψουμε ψήφισμα, όπου να αναφέρουμε τα παραπάνω. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, απλά το αυτονόητο!

Με τον τρόπο αυτό, θα δυναμώσουμε τη φωνή μας, θα καταλάβουν οι πάντες ότι παλεύουμε για το κοινό καλό, το καλό της πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας και βεβαίως θα βάλουμε τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία που μας θέλει διχασμένους.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε άμεσα στο κάλεσμά μας, ώστε να κοινοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαιτέρως στη Διοικούσα Επιτροπή Πειραματικών και Προτύπων του Υπουργείου Παιδείας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Χανίων
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Χανίων”

Keywords
Τυχαία Θέματα