Πρώην γνωστή παίκτρια reality στο κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δήλωνε επιχειρηματίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε πόλη της επαρχίας, ωστόσο σήμερα κατηγορείται ως μέλος του κυκλώματος το οποίο εισήγαγε και παρήγαγε χημικά προϊόντα για τη νόθευση καυσίμων.

Ο πατέρας της Λ.Ι. που μίλησε στο STAR τόνισε ότι η κόρη του δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα. «Δεν είχε σχέση με κανέναν από εκεί μέσα. Τι να ξέρει μια κοπέλα από καύσιμα και από λαθραία. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα… » αναφέρει.

Κατά τον ίδιο η 27χρονη κόρη του εδώ και δύο μήνες «έχει πάει

στην συγκεκριμένη δουλεύει» ενώ «είχε απογευματινό ωράριο για να συμπληρώσει το εισόδημα της. Η σύλληψή της έγινε γιατί έτυχε στο γραφείο της την ώρα που έγινε η επέμβαση της αστυνομίας. Και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη, λες και είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ζορμπάς, δικηγόρος της 27χρονης κατηγορούμενης δήλωσε στο iEidiseis: «Η εντολέας μου δεν έχει καμία ανάμειξη με την εν λόγω υπόθεση καθώς δεν γνώριζε και συνεχίζει να μην γνωρίζει αν υφίσταται εγκληματική οργάνωση που νόθευε καύσιμα και αλκοολούχα ποτά. Η εντολέας μου θα απολογηθεί τη Δευτέρα στην αξιότιμη κυρία ανακρίτρια και θα αποδείξει ότι η εμπλοκή της ήταν εντελώς συμπτωματική».

ieidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα