Το «δράμα» μίας 39χρονης που ξόδεψε 275.000 ευρώ σε πλαστικές και έγινε αγνώριστη

Μια πρώην δικηγόρος που άλλαξε την εμφάνισή της με πλαστικές επεμβάσεις που κόστισαν 300.000 δολάρια (275.000 ευρώ) ισχυρίζεται ότι όταν πήγε να ανανεώσει την άδεια οδήγησης, υπάλληλοι της υπηρεσίας αμφισβήτησαν την ταυτότητά της.

Η Βραζιλιάνα καλλονή Denise Rocha – η οποία παράτησε την καριέρα της στα δικαστήρια για να ακολουθήσει το μόντελινγκ – λέει ότι οι υπάλληλοι στο τμήμα μεταφορών του Σάο Πάολο ήταν πεπεισμένοι ότι ήταν διαφορετικό άτομο όταν συνέκριναν το σημερινό της πρόσωπο με την προηγούμενη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης από το 2018.

«Δεν πίστευαν

ότι ήμουν εγώ», είπε η 39χρονη στο NudePR σε συνέντευξή της την Παρασκευή.

«Καταλαβαίνω τη δουλειά τους και ξέρω ότι πρέπει πραγματικά να το ελέγξουν, αλλά ήταν μια πραγματικά αστεία κατάσταση και δεν το περίμενα».

Τα τελευταία χρόνια, η Rocha έχει γίνει αγνώριστη, λόγω των χειρουργικών και μη επεμβάσεων

Αγνώριστη μετά τις πλαστικές

Εκτός από θεραπείες Botox, filler και Peeling φαινόλης, έχει κάνει επίσης ρινοπλαστική και τρεις επεμβάσεις στο στήθος. Η Rocha φαίνεται τελείως διαφορετική από την παλιά της φωτογραφία στο δίπλωμα οδήγησης, με τα χείλη της τώρα να είναι αισθητά μεγαλύτερα. Έχει επίσης νέο σχήμα στα μάγουλά της, μια νέα μύτη και ένα πιο εκλεπτυσμένο σαγόνι.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος συγκοινωνιών έμειναν έκπληκτοι από τη αλλαγή στην εμφάνιση της Rocha, με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να τους δείξει μια δεύτερη φωτογραφία ταυτότητας. Εκείνη τους έδειξε τότε την κάρτα του Δικηγορικού Συλλόγου Βραζιλίας, η οποία επιβεβαίωσε την ταυτότητά της.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα περνούσα όλο αυτό», αποκάλυψε η Rocha. «Ξέρω ότι έχω αλλάξει, αλλά το γεγονός ότι με ρωτούσαν αν ήμουν ο εαυτός μου ήταν αδιανόητο για μένα».

Παρά την ταλαιπωρία που βιώνει, η καλλονή λέει ότι λατρεύει τη νέα της εμφάνιση. «Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα και είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάπως παράξενες καταστάσεις, αλλά είμαι ακριβώς όπως ήθελα», είπε ενθουσιασμένη.

Επίσης, η Rocha δεν μετανιώνει που άφησε πίσω της τη δικηγορική της καριέρα, καθώς έχει πλέον 4,8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, και οι θαυμαστές την αποθεώνουν για την πλαστική εμφάνιση της.

enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
39χρονης, 275 000,39chronis, 275 000