Βίντεο: Η στιγμή που ηλικιωμένη διώχνει κακήν κακώς τον ληστή από το μίνι μάρκετ του γιου της στο Ηρακλειο

Όπως δημοσίευσε νωρίτερα το Flashnews.gr, η απόπειρα ληστείας ενός επίδοξου ληστή σε mini market στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου είχε άδοξο αποτέλεσμα αφού η ιδιοκτήτρια του καταστήματος δεν… έκανε πίσω μπροστά στην απειλή του μαχαιριού!

Η είδηση παίρνει ακόμα μεγαλύτερη έκταση μέσα από ένα αποκαλυπτικό video, μέσα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος το οποίο κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

ο ιδιοκτήτης του mini market και γιος της ηλικιωμένης που κατάφερε να τρέψει τον ληστή σε φυγή!

O ίδιος περιγράφει με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο πως κατάφερε να διώξει τον ληστή, με την χρήση ενός ροπάλου που έχει στην διάθεση της εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την ηλικιωμένη μητέρα του!

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτηση του: “Απόπειρα ληστείας σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2024 γύρω στις 6 το πρωί. Να αγωνιζεσαι σκληρά όλο το 24ωρο για ένα μεροκάματο σε εποχές που κάθε μήνα έχεις και περισσότερα έξοδα και να ρχεται κάποιος ηλιθιος με μια χατζαρα να θέλει να σου πάρει τα λεφτά. Μερικοί νομίζουν ότι η μάνα μου φοβάται και θα τα δώσει σε όποιον περάσει και απειλήσει. Αμ δε!!! Αυτή η γυναίκα είναι από το 2012 εκεί και δεν φοβάται κανέναν ενώ η αστυνομία μόλις πατηθεί το κουμπί είναι σε 2 λεπτά εκεί.Ας είναι καλά το Άγιο ρόπαλο που έχει και κατά καιρούς έχει διώξει μερικά τέτοια παράσιτα. Όλη μέρα σήμερα ταλαιπωρία και καταθέσεις στο Μέγαρο για μια κότα που νόμιζε ότι με τη Χατζαρα του θα εισπράξει!!!!Τωρα που θα τον χώσουμε μέσα θα δει”

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Ηρακλειο,vinteo, irakleio