Βιζυράκης: “Είμαι να σκάσω…”

Να σκάσει όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν ο προπονητής του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES Μανούσος Βιζυράκης στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του ματς  ΝΟΧ – Παναθηναϊκός 11-11. Εμφανώς φορτισμένος, όπως φάνηκε και στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης το απόγευμα της Τετάρτης, αναφέρθηκε τόσο στην νοοτροπία των

παικτών όσο και σε κάποια ανάποδα διαιτητικά σφυρίγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεύτερη φορά φτάνουμε στην πηγή και νερό δεν πίνουμε. Τα ίδια με την Γλυφάδα τα ίδια και εδώ να προηγούμαστε στο σκορ, δικό μας παιχνίδι, τι να πω, η απειρία μας; Κάποια διαιτητικά σφυρίγματα ανάποδα και στραβά; Τι να πω είμαι να σκάσω.

Μιλάμε για μια ομάδα (σ.σ. Παναθηναϊκό) που πήγε στην Ευρώπη ήθελε να πρωταγωνιστεί, μιλάμε για μια ομάδα με διπλό μπάτζετ παρ’ όλα αυτά την κοιτάξαμε στα μάτια και νομίζω έπρεπε να πάρουμε και τους βαθμούς.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε κάνει πάρα πολλές κουβέντες με τα παιδιά, πιο πολύ αναλωνόμαστε στην κουβέντα παρά στην προπόνηση γιατί πιστεύω πως κάποια στιγμή η προπόνηση σταματάει.

Όλοι την ίδια προπόνηση κάνουμε δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι να μεταμορφώνετε κανείς. Προσπαθούμε να γίνουμε πιο ομάδα, πιστεύω αυτό λείπει, να αρχίσουμε ο ένας να καταλαβαίνει τον άλλο, να βοηθάμε τον άλλο, να σραματήσουμε το προσωπικό εγώ και ποιος θα βάλει γκολ και ποιος θα διακριθεί.

Πρέπει να καταλάβουμε αν η ομάδα δεν πάει καλά μειώνονται όλοι και για όλους είναι κακό.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα