Τι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνεις μπροστά στον αγαπημένο σου?

Μπορεί να αισθάνεσαι τρομερά άνετα μαζί του,μπορεί να είναι ο πιο χαλαρός και cool τύπος που έχεις γνωρίσει,μπορεί να μην σε παρεξηγεί οτι και αν κάνεις αλλά…

υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις όταν είναι μπροστά γιατί το πιθανότερο είναι ακόμα και αν δεν σε παρεξηγήσει,να ξενερώσει-κάτι που σίγουρα δεν επιθυμείς-και με αυτές τις λάθος κινήσεις,θα του καταστρέψεις την εικόνα που για εσένα έχει σχηματίσει και τον κάνει να φαίνεσαι στα μάτια του πάντα ποθητή & ερωτική.

1. Δεν ρευόμαστε ή αεριζόμαστε-Θέλουμε να πιστεύουμε πως ασφαλώς και δεν κάνεις

τέτοιες χοντράδες!Ακόμα και αν εκείνος έχει αυτές τις αποκρουστικέ συνήθειες,εσύ ποτέ,σαν να μην υπάρχουν καν αυτές οι αντιδράσεις στον οργανισμό σου!

2.Μην ντρέπεσαι να κλάψεις μπροστά του:Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με ευαισθησίες και θέλει να νιώθει πως είναι με μια τρυφερή ύπαρξη και όχι τον Κόναν τον βάρβαρο!

3.Μην κάνεις μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, βαφή ρίζας,αποτρίχωση όταν είναι και εκείνος στο σπίτι.Πρέπει να σε βλέπει πάντα με όλα τα παραπάνω έτοιμα και περιποιημένα,σαν να γίνονται αυτόματα απο μόνα τους.Που θα προλάβεις αναρωτιέσαι?Και εμείς επίσης!

4.Δεν κακοχαρακτηρίζουμε άλλες γυναίκες:Ποτέ!Είσαι υπεράνω,όχι καμιά Κατίνα.Ακόμα και όταν εκείνος στάζει φαρμάκι για κάποια κοινή σας γνωστή/γειτόνισσα/συνάδελφο του,εσύ θα την υπερασπιστείς,το οφείλεις άλλωστε προς την γυναικεία αλληλεγγύη!

5.Καλό θα είναι να μην παραπονούμαστε για τυχόν ατέλειες μας. Το να γκρινιάζουμε για το μικρό στήθος μας ή για την χαλάρωση στην κοιλίτσα μας, μόνο ερωτική διάθεση δεν δημιουργεί.

6.Δεν βρίζουμε χυδαία. Πόσο θηλυκό είναι να ανοίγουμε το στόμα μας και να εξαπολύουμε άσχημες και αγενείς εκφράσεις;

7.Δεν τσιρίζουμε.Είναι οτι πιο αντισεξουαλικό και στα μάτια του υστερικό,ακόμα και αν έχουμε κάθε λόγο.

8.Δεν μιλάμε για περίοδο/ορμονικά/γυναικολογικά.Ούτε τα καταλαβαίνει και κυρίως…ούτε θέλει να τα ξέρει!

ΥΓ: Το παρόν άρθρο αποτελεί υλικό προγραμματισμένο από τη Νανά Καραγιάννη για να δημοσιευτεί σήμερα.

The post Τι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνεις μπροστά στον αγαπημένο σου? appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα