Holland & Barrett: Πού ανοίγουν τρία νέα καταστήματα τον Δεκέμβριο - Τα σχέδια για επέκταση το 2024

Σε πορεία ανόδου βρίσκεται και το e-shop του brand στην Ελλάδα

Με στόχο να προλάβουν την περίοδο των Χριστουγέννων, οπότε και η κατανάλωση σημειώνει ανοδική πορεία λόγω του δώρου και των δώρων, βρίσκονται σε αναζητήση προσωπικού αυτή την περίοδο στην εταιρεία ευεξίας Holland & Barrett, την οποία

στη χώρα μας διαχειρίζεται ο όμιλος Fourlis.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒusinessNews.gr, από πλευράς εταιρείας έχουν, ήδη, βρεθεί τα σημεία και σχεδιάζεται άμεσα, μέσα στον Δεκέμβριο το άνοιγμα τριών ακόμα καταστημάτων Holland & Barrett.

Το ένα θα βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στο κέντρο του Δήμου, το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη και το τρίτο στο Ελληνικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο πρώτα θα είναι αυτόνομα καταστήματα, ενώ το κατάστημα του Ελληνικού θα είναι shop in a shop, πιθανότατα σε εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Κατά όσα έχουν έλθει σε γνώση του BusinessNews.gr ήδη αναζητούνται για τη στελέχωση των νέων καταστημάτων τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και οι πωλητές που θα εργαστούν, κάνοντας προηγουμένως και την σχετική εκπαίδευση, όπως όλοι όσοι ξεκινούν την εργασία τους στην εταιρεία ευεξίας.

Σε συμπληρωματική πορεία βαδίζει, εξάλλου, και το e-shop του brand το οποίο άνοιξε λίγους μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Ελλάδα, με πηγές από το τμήμα της Holland and Barrett στη Fourlis, να δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία του, την οποία ενισχύουν με προσφορές και διάφορους διαγωνισμούς κατά καιρούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο στόχος της εταιρείας μέσα στην ερχόμενη πενταετία είναι να έχει ανοίξει 120 σημεία πώλησης του βρετανικού brand, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε Βουλγαρία και Ρουμανία, όπου έχει και τα δικαιώματα επέκτασης από την μητρική.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, μέσα στο 2024 αναμένεται να ανοίξουν και τα πρώτα καταστήματα και στις δύο χώρες, με στόχο, πρώτα, να βρεθούν τα σωστά ακίνητα και το κατάλληλο προσωπικό.

Σημειώνεται ότι το πρώτο κατάστημα Holland & Barrett άνοιξε στις αρχές του 2023 στην Κηφισιά και σύντομα ακολούθησαν αυτά στο The Mall Athens και τη Γλυφάδα. Η εταιρεία έχει παρουσία και στην Κύπρο, με 14 σημεία πώλησης, αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα, με το τελευταίο να ανοίγει τις πύλες του τον Οκτώβρη, ωστόσο, σε αυτή τη χώρα δεν την διαχειρίζεται ο όμιλος Fourlis.

Keywords
Τυχαία Θέματα