L'Oreal: Μπαίνει στην τάση του refill στα αρώματα - Με ποια εταιρεία συνεργάζεται

Συμμετέχουν οι πιο γνωστές εταιρείες αρωμάτων στον κόσμο. 

Τη λειτουργία του ξεκίνησε ο πρώτος σταθμός επαναγέμισης αρωμάτων στη Μεγάλη Βρετανία, μια συνεργασία της L'Oreal και του The Perfume Shop.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Fashion Network, οι δύο εταιρίες εγκαινίασαν πριν λίγα 24ωρα τον πρώτο σταθμό επαναγέμισης αρωμάτων για πολλαπλά εμπορικά, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιο συγκεκριμένα, το The Perfume

Shop συνεργάστηκε με τον γαλλικό κολοσσό της ομορφιάς για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση για πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές και να προσφέρουν πιο βιώσιμες επιλογές αρωμάτων επαναγεμίσματος.

Κατά την εταιρεία The Perfume Shop, στην παρούσα φάση συνιστά τον μεγαλύτερο retailer αρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο πρώτος σταθμός είναι στο κατάστημά της στο Νότιγχαμ στο Victoria Centre.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «είναι ο πρώτος multi-brand σταθμός αναπλήρωσης της L’Oréal που λανσάρεται και «έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με την εμφάνιση και την αίσθηση του καταστήματος The Perfume Shop, με χρήση των ίδιων βιώσιμων υλικών από την αρχή μέχρι το τέλος».

Σε αυτό συμμετέχουν πολλές γνωστές μάρκες. Τα αρώματα που διατίθενται είναι όλα eaux de parfum, εκτός από το Armani Code eau de toilette. Τα υπόλοιπα είναι τα YSL MYSLF, Prada Paradoxe, Lancôme La Vie Est Belle, Mugler Alien, Mugler Angel, Armani Si Intense και Armani My Way. Όλα τα φιαλίδια μεγέθους από 30ml και πάνω της επιλεγμένης μάρκας που προσφέρονται μπορούν να ξαναγεμίσουν στο σταθμό αρωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα