Majuni: Βραβεύτηκε ως το καλύτερο αλκοολούχο ποτό στον Kόσμο για το 2024

Το γνήσιο Ελληνικό Βοτανικό απόσταγμα διακρίθηκε έναν από τους πιο καταξιωμένους διεθνείς διαγωνισμούς.

To Majuni, το γνήσιο Ελληνικό Βοτανικό απόσταγμα βραβεύτηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους και καταξιωμένους διεθνείς διαγωνισμούς (Frankfurt International Trophy - International Tasting Competition) ως το καλύτερο αλκοολούχο ποτό στον Κόσμο για το 2024 *(World’s Best Spirit Trophy 2024).

Η μυστική συνταγή από 15 διαφορετικά Ελληνικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη, τα ξεχωριστά αρώματα, η μοναδική γεύση καθώς και η κορυφαία ποιότητα

ανέδεξαν το Majuni ως το καλύτερο αλκοολούχο ποτό στον Κόσμο για το 2024 ανάμεσα σε 720 συμμετοχές.Το Majuni -the Original Greek Botanical Spirit ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα ενός aperitivo και τη δυναμική ενός αυθεντικού digestivo.

Είμαστε περήφανοι που ένα ακόμα απόσταγμα της σειράς Mantis Greek Spirits, μετά το Stichion (World’s Best Liqueur 2022, IWSC) και το Kentri (World’s Best Liqueur 2023, IWSC) αναγνωρίζεται διεθνώς με άλλη μία κορυφαία διάκριση.

Συνεχίζουμε να μεταφέρουμε την μαγεία της Ελληνικής φύσης σε εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα και να διαφημίζουμε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Αναζητήσεις
majuni-vraveftike-os-to-kalytero-alkooloucho-poto-ston-kosmo-gia-to-2024.htm
Τυχαία Θέματα