Αγρότες: Πανελλαδική συνεδρίαση στη Νίκαια για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Στα μπλόκα κυριαρχούν δύο απόψεις: η μία πιο ήπια, προκρίνει την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων, και η άλλη προτείνει δυναμικές κινητοποιήσεις με κάθοδο στην Αθήνα.

Στη Νίκαια της Λάρισας πραγματοποιείται στις 12:00 το μεσημέρι η πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα, ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά και

τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, διαμηνύει δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα επιτραπεί να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο. Κυβερνητικά στελέχη σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός κατέθεσε ουσιαστικές και δίκαιες προτάσεις, με μόνιμα μέτρα για το ενεργειακό κόστος.

Οι αγρότες ωστόσο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με συμβολικούς αποκλεισμούς εθνικών οδών, ενώ στα μπλόκα κυριαρχούν δύο απόψεις: η μία πιο ήπια, προκρίνει την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων, και η άλλη προτείνει δυναμικές κινητοποιήσεις με κάθοδο στην Αθήνα.

Σε νέες κινητοποιήσεις με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων προχώρησαν οι αγρότες και χθες, ενώ την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου, στην απογευματινή συνέλευση.

Keywords
Αναζητήσεις
agrotes-panelladiki-synedriasi-sti-nikaia-gia-to-mellon-ton-kinitopoiiseon.htm
Τυχαία Θέματα