Έσοδα 65 εκατ. ευρώ για το 2024 τεσσάρων φορέων του υπουργείου Πολιτισμού

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η έγκριση από τους υπουργούς Οικονομίας και Πολιτισμού του προϋπολογισμού τεσσάρων φορέων του υπουργείου Πολιτισμού: της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Οργανισμού Μέγαρου Μουσικής Αθηνών.

Τα αρνητικά ισοζύγια θα καλυφθούν με χρήση ταμειακών διαθεσίμων, βάσει του υπ’ αρ. 8 σχετικού εγγράφου και το ύψος των μη μισθολογικών παροχών θα οριστικοποιηθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4484/2017, τις οδηγίες της υπό στοιχεία 2/92306/ΔΕΠ/18.12.2017 εγκυκλίου του Γ.Λ.Κ. (ΑΔΑ: ΩΜΛΣΗ-07Ν) και τις λοιπές κείμενες διατάξεις.

Η εξειδίκευση των εσόδων και των εξόδων κατά λογαριασμό αποτυπώνεται στους συνημμένους πίνακες, που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας κοινής υπουργικής απόφασης.

Η διοίκηση των εν λόγω φορέων σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του εποπτεύοντος Υπουργείου, οφείλει να εξειδικεύει σε μηνιαία και τριμηνιαία βάση τις κατηγορίες εσόδων και εξόδων που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς των συνημμένων πινάκων, καθώς και να προβαίνει στις σχετικές προβλεπόμενες ενέργειες.

Οι διοικήσεις των εν λόγω φορέων διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχουν αρνητικές αποκλίσεις από τους εγκεκριμένους δημοσιονομικούς στόχους, λαμβάνοντας εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα προς το σκοπό αυτό.

Keywords
Αναζητήσεις
esoda-65-ekat-evro-gia-to-2024-tessaron-foreon-tou-ypourgeiou-politismou.htm
Τυχαία Θέματα