Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη: Τί νέο παρουσίασε στην έκθεση Anuga

Επικέντρωση σε plant based και νέα προϊόντα από τυρί. 

Στα Plant based και σε νέα τυροκομικά προϊόντα εστίασε η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη στην έκθεση Anuga που διεξήχθη από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο περίπτερο της παρουσιάστηκε η σειρά φυτικών επιδορπίων "ΔΩΔΩΝΗ Plant'd," η οποία αποτελείται από τα φυτικά

επιδόρπια με βάση τη βρώμη και είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, καθώς και το “ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Greek White”, ένα φυτικό αναπλήρωμα τυριού που παρασκευάζεται στην νέα μονάδα παραγωγής της εταιρείας στα Ιωάννινα.

Eξάλλου, η εταιρεία επικεντρώθηκε και στα ΔΩΔΩΝΗ Heavenly Cheese Thins, τα πρώτα ψημένα snack από Φέτα και Χαλούμι, τα οποία είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, σημειώνεται ότι το ποσοστό εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ μέσα στο 2023 έχει αυξηθεί κοντά στο 50% επί των συνολικών πωλήσεων, καθώς φέτος τα προϊόντα της εταιρείας απέκτησαν παρουσία σε 3 ακόμη νέες αγορές, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εξάγει φέτα, γιαούρτι, χαλούμι και vegan προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, έχοντας ήδη συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα