Για το Μινιόν ετοιμάζεται η Ζara…

Eνώ στην τελική ευθεία βρίσκεται η παρουσίαση του μεγάλου καταστήματος της στον Πύργο του Πειραιά.

Παρουσία στο αναγεννημένο Μινιόν φαίνεται πως θα έχει η ITX Eλλάς, η ελληνική θυγατρική του ομίλου Inditex, που με ναυαρχίδα την αλυσίδα Ζara διατηρεί ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ένδυσης. Σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς , ο λιανεμπορικός όμιλος, εκτός απρόοπτου

θα τοποθετηθεί στο -συνολικής επιφάνειας 6.100 τ.μ.- εμπορικό τμήμα του νέου Μινιόν, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε 4 ορόφους, από το υπόγειο μέχρι τον δεύτερο όροφο.

Εάν τελικά η συμφωνία υλοποιηθεί θα πρόκειται στην ουσία για επέκταση της συνεργασίας της ITX Eλλάς με την Dimand καθώς ο λιανεμπορικός όμιλος θα αποτελεί anchor tenant στον Πύργο του Πειραιά. Η σχετική συμφωνία μεταξύ των δυο εταιρειών αφορά στη μίσθωση καταστήματος συνολικής εκμισθούμενης επιφάνειας 5.850 τ.μ. στον Πύργο, που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο, για χρήση Zara και Zara Home.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαίνια αυτού του καταστήματος, που θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των μεγαλύτερων σημείων της Ζara διεθνώς, θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Keywords
Αναζητήσεις
gia-to-minion-etoimazetai-i-zara.htm
Τυχαία Θέματα