Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Η αποχώρηση των υπό διαγραφή στελεχών, δεν είναι η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η αρχή της ενότητας»

Αποδοκιμασίες και ένταση στην ομιλία του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με αναφορά στα αίτια της εκλογικής ήττας ξεκίνησε την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, εν μέσω αποδοκιμασιών και διακοπών από τους παρευρισκομένους.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση, σε έκρυθμο κλίμα πόλωσης

και εσωκομματικού διχασμού.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα είπε ότι οφείλεται στο ότι «εμείς χάσαμε 600.000 ψήφους γιατί δεν μπορέσαμε να δώσουμε αξιόπιστη πρόταση ότι θα βελτιώσουμε την ζωή των πολιτών. Πώς να την δώσουμε μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου; Θα μου πείτε ότι η πολυφωνία είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς. Αυτή όμως είναι η εύκολη απάντηση, άλλο η κουλτούρα της δημοκρατίας και άλλο η κουλτούρα της αυτοκτονίας».

Στο σημείο αυτό υπήρξε αποδοκιμασία από ομάδα στελεχών και παρενέβη ο προεδρεύων για να υπάρξει ησυχία.

Ο κ. Κασσελάκης στις παρατηρήσεις από τον κόσμο απάντησε: «Είναι καλύτερη η σύνθεση βάση πολιτικών προτάσεων».

Για τη διαγραφή των 4

«Βαρέθηκα να ακούω αναλύσεις για το αν οι διαγραφές πρέπει να συζητηθούν, αν μπορεί να συζητηθούν, αν είναι ώρα να συζητηθούν - κι όλα αυτά τη στιγμή που το κόμμα στερεύει από ανάσες.

Εξασφαλίστε στον ΣΥΡΙΖΑ την ίασή του από τα πρόσωπα που τον πληγώνουν και τον μικραίνουν. Καταδικάστε τη συμπεριφορά τους στην πράξη.

Πάρτε απόφαση ΑΜΕΣΑ και ΚΑΘΑΡΑ!
Όπως λειτουργούν οι ζωντανοί πολιτικοί οργανισμοί και όχι οι ξεχασμένοι από τον χρόνο.

Ιδού η Ρόδος. Πάρτε απόφαση για έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα σέβεται τον εαυτό του και τους ψηφοφόρους του.
Λύση τώρα!

και σε άλλο σημείο:

«Ας μην κοροϊδευόμαστε: Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εδώ και χρόνια.

Θυμηθείτε πόσες φορές ο Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που έκανε αντιπολίτευση στη ΝΔ, έτρεχε να μαζεύει άστοχες δηλώσεις που έβλαπταν τον ΣΥΡΙΖΑ και του ψαλίδιζαν ή του γκρέμιζαν τα ποσοστά.

Πόσες φορές ένας ηγέτης είδε το πολιτικό του μέγεθος να κονταίνει από μικρούς ανθρώπους.

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα διασπασμένο κόμμα που δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Όλοι όμως το ήξεραν και το έβλεπαν.

Η σημερινή μέρα λοιπόν είναι η μέρα της παραδοχής.

Η αποχώρηση των υπό διαγραφή στελεχών, δεν είναι η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η αρχή της ενότητας. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ»

«Μόνο αυτοί που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ τελευταίο φεύγουν, οι υπόλοιποι είναι εδώ και αναβαθμίζουν την πολιτική μας ενότητα. Από μένα έχετε χείρα φιλίας»

«Σε όσους με στήριξαν είμαι ευγνώμων αλλά αυτό πια δεν έχει καμία σημασία. Δουλέψετε, φέρτε αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα σας στηρίξω και εγώ» είπε ο Στ. Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ομιλία

Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-stin-ke-tou-syriza-i-apochorisi-ton-ypo-diagrafi-stelechon-den-einai-i-diaspasi-tou-syriza-alla-i-archi-tis-enotitas.htm
Τυχαία Θέματα