Οι DJs με το επιχειρηματικό DNA

Τι ετοιμάζουν οι γιοί του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και του Δάκη Ιωάννου

Η εταιρεία XYZ Productions με μετοχικό κεφάλαιο 1 εκατ. ευρώ συστάθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Σκοποί της εταιρείας είναι, μεταξύ άλλων, η οργάνωση και εκτέλεση πάσης φύσεως εκδηλώσεων εμπορικών, καλλιτεχνικών, πολιτιστικών, αθλητικών κ.λπ., καθώς και η εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία, διάθεση και διανομή ηλεκτρονικού και πάσης φύσεως εξοπλισμού που προορίζονται ή/και σχετίζονται με την διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το 90% της εταιρείας ανήκει στον Γιάννη Θεοδωρόπουλο, γιό του του γνωστού επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ενώ το υπόλοιπο 10% διατηρεί η Ναταλία Στρατήγη

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος είναι ο πρώτος πρόεδρος και CEO της XYZ Productions ενώ μέλος του ΔΣ είναι και ο Στέλιος Ιωάννου.

Ο Στέλιος Ιωάννου (ή Dj Velix για τους γνώστες του χώρου της ηλεκτρονικής μουσικής) είναι ο γιός του Δάκη Ιωάννου ενός από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης παγκοσμίως και ιδρυτή των γνωστών ξενοδοχείων όπως το «Yes» το «21» και φυσικά το «Intercontinental».

Επίσης ο Στέλιος Ιωάννου (ή DJ Velix για να μην ξεχνιόμαστε) έχει ιδρύσει από το 2015 την εταιρεία παραγωγής Candy Cane Events, που βρίσκεται πίσω από γνωστά «brands» διασκέδασης, όπως το PRIMER Music Festival, το La Luz, το Pazuzu beach club στην Κέρκυρα, το Hawaiian Dream και το Disco Freaks. Στην συγκεκριμένη εταιρεία ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αποτελεί partner από το 2021 ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως XYZ Productions και Candy Cane δηλώνουν την ίδια διεύθυνση για έδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα