Πετρόπουλος: Η ΓΣ ενέκρινε μέρισμα 0,76 ευρώ/μετοχή (καθαρό) - Καταβολή από 22 Απριλίου

Από την 15.04.2024 (Ημερομηνία Αποκοπής – Cut-off Date), οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος

Η Γενική Συνέλευση της Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ενέκρινε τη διανομή μερίσματος €0,80 ανά μετοχή στους μετόχους της Εταιρείας. Το εν λόγω ποσό υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο

άρθρο 40 παρ. 1 του ν. 4172/2013, όπως ισχύει), εφόσον επιβάλλεται, η οποία ισούται με €0,04 ανά μετοχή και, συνεπώς, οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό μετά την ανωτέρω παρακράτηση, εφόσον επιβάλλεται, που ανέρχεται σε €0,76 ανά μετοχή.

Τα διανεμητέα ποσά που αντιστοιχούν στις ίδιες μετοχές θα προσαυξήσουν τα διανεμητέα ποσά των λοιπών μετόχων και το ακριβές ποσό θα ανακοινωθεί από την Εταιρεία μετά την Ημερομηνία Προσδιορισμού Δικαιούχων – Record Date, όπως ορίζεται κατωτέρω.

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στο Σ.Α.Τ. την 16.04.2024 (Ημερομηνία Προσδιορισμού Δικαιούχων – Record Date).

Από την 15.04.2024 (Ημερομηνία Αποκοπής – Cut-off Date), οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει στις 22.04.2024.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη διανομή ποσού €771.881 ως αμοιβή από τα κέρδη της χρήσης 2023 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Αποδοχών της Εταιρείας, καθώς και σε διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας, σύμφωνα με τις σχετικές προβλέψεις του Καταστατικού της Εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε από τη Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθορίσει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και να προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης.

Keywords
Αναζητήσεις
petropoulos-i-gs-enekrine-merisma-076-evrometochi-katharo---katavoli-apo-22-apriliou.htm
Τυχαία Θέματα