Σπάει ρεκόρ στην Σερβία ο Νίκος Βερόπουλος

Όλο και καλύτερες επιδόσεις καταγράφει στα Βαλκάνια το Vero Group.

Εξαιρετική χαρακτήρισε σε συνέντευξή του σε τοπικό μέσο ο Marc Ernest Garofani, General Manager της Veropoulos doo, την πορεία της εταιρείας του ομίλου Vero του Νίκου Βερόπουλου στη Σερβία.

«Tο 2023 (συνολικά και like for like) ήταν εξαιρετικό. Σπάσαμε όλα τα ιστορικά ρεκόρ της εταιρείας μας από την άφιξή της στη Σερβία. Μια πραγματικά φανταστική χρονιά», ανέφερε, ενώ για φέτος έθεσε σαν στόχο τη διψήφια αύξηση πωλήσεων για ακόμη μία

χρονιά. Επίσης, εκτίμησε πως οι εργαζόμενοι του Vero Group στη χώρα θα φθάσουν τους οκτακόσιους. Σημειώνεται πως το Vero Group, που δραστηριοποιείται και στην Βόρεια Μακεδονία, έκανε την είσοδο του στην αγορά της Σερβίας το 2018.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος του 2022, ο όμιλος Vero ολοκλήρωσε επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ στην αγορά της Σερβίας. Συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου 2022 εγκαινιάστηκε στην πόλη Novi Sad στον βορρά της Σερβίας το μεγαλύτερο hypermarket του Ομίλου στα Βαλκάνια. Με επιφάνεια πωλήσεων μεγαλύτερη απο 10.000 τετραγωνικά μέτρα, το νέο σημείο του δικτύου Vero βρίσκεται στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και περιλαμβάνει τόσο hypermarket Super Vero όσο και κατάστημα παιχνιδιών και οικιακών ειδών Jumbo (ο όμιλος Vero διατηρεί το franchise για τα Βαλκάνια) και συνολικά προσφέρει μια προιοντική γκάμα περισσοτέρων από 20.000 SKUs. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα του Ομίλου Vero στην Σερβία εκτός Βελιγραδίου. Συνολικά ο Όμιλος διαθέτει πλέον 8 συνολικά καταστήματα στην χώρα καθώς το 2023 άνοιξε ένα νέο νέο Jumbo σε mall στο κέντρο Βελιγραδίου, όπου ήδη είχε παρουσία με κατάστημα Vero.

O όμιλος έχει δυναμική παρουσία και στην Βόρεια Μακεδονία, από την οποία ξεκίνησε τη «βαλκανική περιπέτεια του» και στην οποία προχωρά σε σημαντικές κινήσεις ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα