ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Εγκρίθηκε η εισήγηση Κασσελάκη

Με ψήφους 20 υπέρ, 10 κατά και 8 λευκά εγκρίθηκε η εισήγηση Κασσελάκη για την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου του κόμματος.

Με ψήφους 20 υπέρ, 10 κατά και 8 λευκά εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη προβλέπει τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024 ενώ η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 11-12 Νοεμβρίου 2023.

Η

πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συμπεριλαμβάνει πριν από τη διεξαγωγή του συνεδρίου, τη διοργάνωση 13 περιφερειακών αναπτυξιακών συνεδρίων, που θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο, με στόχο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες και να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το «παρών» και στα 13 περιφερειακά συνέδρια και επεσήμανε ότι το κόμμα θα ασχοληθεί το επόμενο διάστημα, ταυτόχρονα, με συγκεκριμένες θεματικές όπως η ακρίβεια, το κοινωνικό κράτος, η στέγη, τα κόκκινα δάνεια, η πρωτογενής παραγωγή, το ευρωπαϊκό όραμα κ.ά

Στο πλαίσιο των περιφερειακών συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στον δρόμο προς το συνέδριο του Φεβρουαρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να αποφύγουν τους ανούσιους ανταγωνισμούς, προκρίνοντας την ανάγκη να χτιστεί ένα κόμμα που θα ανήκει πραγματικά στα μέλη του. Σε αυτή τη στρατηγική, ανέφερε ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα σύγχρονα εργαλεία, προαναγγέλλοντας την αναβάθμιση του i-syriza.

Keywords
Αναζητήσεις
syriza--ps-egkrithike-i-eisigisi-kasselaki.htm
Τυχαία Θέματα