Τυροκομεί με γάλα απο τα καλύτερα κοπάδια της ορεινής Κρήτης η οικογένεια Τζουρμπάκη

Με πρώτη ύλη αιγοπρόβειο γάλα από παραγωγούς της περιοχής σε ακτίνα που δεν υπερβαίνει τα 15 χιλιόμετρα από την έδρα του Τυροκομείου στις ορεινές Καρίνες Ρεθύμνου, το Τυροκομιό της οικογένειας Τζουρμπάκη συνδυάζει σύγχρονη τυροκόμηση με την τοπική παράδοση.
Keywords
Αναζητήσεις
tyrokomei-me-gala-apo-ta-kalytera-kopadia-tis-oreinis-kritis-i-oikogeneia-tzourbaki.htm
Τυχαία Θέματα