Υψηλή η αναγνώριση του λαδοτυριού από τους κατανάλωτες, αν και δεν το έχουν δοκιμάσει

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.που παράγει τα καταξιωμέναπαραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα«ΘΥΜΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ»με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων καταναλωτών της εκπόνησε πανελλαδική έρευνα αγοράς διαδικτυακά (με χρήσηgoogleplatform)με δομημένο ερωτηματολόγιο σε συνεργασία με το εργαστήριο Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονικό υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Δημήτρη Σκάλκο, για τα ποιοτικά κίτρινα τυριά (σκληρά και ημίσκληρα), με ιδιαίτερη έμφαση στο λαδοτύρι, στην νέα (μετά COVID-19 εποχή).
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα