Δεν αποκλείει νέο σχήμα στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ο ξάδερφος του Τσίπρα

Δεν αποκλείει νέο σχήμα στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ο ξάδερφος του Τσίπρα22.04.2019ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο νέου κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα ο ξάδερφός του μιλώντας, θεωρητικά, για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος είναι και διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εάν μπορεί να

γίνει ενιαίο κόμμα η σύγκλιση των κεντροαριστερών με την Κουμουνδούρου, δήλωσε «δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα», προσθέτοντας ότι τα κόμματα που δεν αλλάζουν πεθαίνουν ή μεταλλάσσονται σε κάτι που δεν ήθελαν.

Αναγκαιότητα

«Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Μ’ αυτή την έννοια και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει. Πρέπει πιο οργανικά, πολιτικά, να εκφράζει όλο τον κόσμο που τον στήριξε εκλογικά το 2015.

Το όχημα της προοδευτικής συμμαχίας, του προοδευτικού μετώπου είναι το όχημα που θα μας φτάσει σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα ανταποκρίνεται σε κάτι τέτοιο» είπε ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα. Βέβαιο, πάντως, πρέπει να θεωρείται ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τον κομματικό μηχανισμό που ούτε να ακούσει δεν θέλει για μια τέτοια θεαματική μετάλλαξη. Ενδιαφέρον είχε και η απάντηση που έδωσε ερωτηθείς αν είναι προσόν για τον ίδιο ή βαρίδι το επώνυμο «Τσίπρας».

«Οταν ο Αλέξης είχε κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, είχα αναρωτηθεί εάν αυτό είναι καλό ή κακό για μένα. Αρκετά χρόνια μετά θα σας έλεγα ότι θα προτιμούσα να είχε ένα άλλο... όνομα ο εξάδελφος».

Keywords
Τυχαία Θέματα