«Go F*** Yourself», η απάντηση Μασκ στους διαφημιστές που τον...εγκατέλειψαν

Μία ξεκάθαρη, αλλά αγενή απάντηση έδωσε ο Έλον Μασκ στις εταιρείες που κόβουν τις διαφημίσεις στο X (πρώην Twitter). Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας επέλεξε να επιτεθεί στους διαφημιστές με την λέξη που αρχίζει από F.

Μιλώντας στο The New York Times Dealbook Summit, ο Μασκ είπε ότι η έξοδος μεγάλων εμπορικών σημάτων από το μέσο -IBM, Apple, Walt Disney,

Comcast και Warner Bros- «θα σκότωνε την εταιρεία. Και όλος ο κόσμος θα μάθει ότι οι διαφημιστές σκότωσαν την εταιρεία».

Αλλά παράλληλα, ο Μασκ, ο οποίος αγόρασε το X για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022, απέρριψε την ιδέα να... επιστρέψουν. «Αν κάποιος πρόκειται να προσπαθήσει να εκβιάσει με διαφημίσεις, να με εκβιάσει με χρήματα, λέω "Αντε γ@μ@θείτε". Είναι σαφές; Ελπίζω να είναι», είπε.

Το X βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα έσοδα από διαφημίσεις, αν και ο Μασκ έχει πει ότι σχεδιάζει να διαφοροποιηθεί σε τομείς όπως οι συνδρομές και οι πληρωμές.

Παρά τις βρισιές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μασκ ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτησή του σχετικά με το αντισημιτικό tweet, αποκαλώντας το «ίσως ένα από τα πιο ανόητα, αν όχι το πιο ανόητο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στην πλατφόρμα». Απέρριψε επίσης την ιδέα ότι είναι αντισημίτης και επέμεινε ότι είχε παρεξηγηθεί.

Για να κατευνάσει τις αντιδράσεις, άλλωστε, ο Μασκ επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα το Ισραήλ και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίνν Νετανιάχου.

#Μασκ #επίθεση #Διαφημιστές #Twitter
Keywords
Τυχαία Θέματα
Go F*** Yourself, Μασκ,Go F*** Yourself, mask