Google-Κομισιόν: Η απάντηση για την παραβίαση των κανόνων ψηφιακών διαφημίσεων

Απάντηση στους ισχυρισμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Google παραβιάζει τους νόμους ανταγωνισμού της Ε.Ε. όσον αφορά στις ψηφιακές διαφημίσεις, έδωσε σήμερα (14/6) η εταιρεία.

Ειδικότερα, ο Dan Taylor, VP σε ό,τι αφορά τις παγκόσμιες διαφημίσεις σημείωσε:

«Τα εργαλεία τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε στις διαφημίσεις δίνουν τη δυνατότητα σε ιστότοπους και εφαρμογές να χρηματοδοτούν

το περιεχόμενό τους και διευκολύνουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να προσεγγίσουν αποτελεσματικά νέους πελάτες. Η Google παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία αξίας για τους συνεργάτες της στις εκδόσεις και τη διαφήμιση - αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο. Η έρευνα της Επιτροπής, που δεν είναι καινούργια, εστιάζει σε ένα περιορισμένο εύρος των δράσεων μας στον τομέα της διαφήμισης. Διαφωνούμε με την θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα απαντήσουμε αναλόγως».

Υπενθυμίζεται ότι η Κομισιόν, θεωρεί ότι η Google ευνοεί τις δικές της υπηρεσίες τεχνολογίας διαδικτυακής προβολής διαφημίσεων εις βάρος των ανταγωνιστικών παρόχων υπηρεσιών τεχνολογίας διαφημίσεων, των διαφημιζόμενων και των διαδικτυακών εκδοτών.

GoogleΚΟΜΙΣΙΟΝαπάντησηδιαφημίσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα