Google: Πότε θα λανσάρει το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone

Το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο ο τεχνολογικός κολοσσός Google, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας που επικαλείται το CNBC.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή της συσκευής θα ανέρχεται πάνω από 1.700 δολάρια, ενώ θα ονομάζεται Pixel Fold, δίνοντας την ευκαιρία στην Google να εισέλθει σε μια εντελώς νέα

κατηγορία συσκευών.

Το παραπάνω κινήτο, θα είναι ευθέως ανταγωνιστικό των συσκευών που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια η Samsung, αλλά θα έχει «πιο ανθεκτική άρθρωση».

Η συσκευή, που είναι ενδοεταιρικά γνωστή με την κωδική ονομασία Felix, αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O, στις 10 Μαΐου.

Η Google σχεδιάζει να διαθέσει το Pixel Fold ως αδιάβροχο και σε μέγεθος τσέπης, με εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών, σύμφωνα με τα έγγραφα. Σύμφωνα με το CNBC, το κινητό θα ανοίγει σαν βιβλίο για να αποκαλύψει μια οθόνη 7,6 ιντσών σε μέγεθος tablet, ίδιου μεγέθους με την οθόνη της συσκευής της Samsung.

Θα είναι ελαφρώς βαρύτερο από το Samsung Galaxy Z Fold 4, αλλά με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία που η Google υποστηρίζει ότι θα έχει διάρκεια 24 ωρών ή 72 ωρών σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Στο εσωτερικό θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Tensor G2 της Google, δηλαδή ο ίδιος που χρησιμοποιήθηκε και στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro πέρυσι.

Googleλανσάρισμακινητό τηλέφωνο
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα