Latsco: Δυναμική είσοδος στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

«Στροφή» και στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με την παραλαβή δύο ιαπωνέζικων νεότευκτων χωρητικότητας 2000 teu, κάνει η ναυτιλιακή εταιρεία Latsco.

Ο ιδιοκτήτης Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης, του οποίου η ναυτιλιακή είναι παραδοσιακά συνδεδεμένη με δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς LNG, παρέλαβε πρόσφατα τα πλοία «Marla Tiger» και «Marla Bull», που κατασκευάστηκαν μέσα στο 2022, από τo Iαπωνέζικο ναυπηγείο Imabari Shipbuilding.

Συγκεκριμένα

το ένα πλοίο παραδόθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ το δεύτερο στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Οι δύο νέες αυτές παραλαβές είναι ορόσημο για την εταιρεία, καθώς εισέρχεται στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, ενώ επίσης συνιστούν τις πρώτες νέες ναυπηγήσεις της εταιρείας στην Ιαπωνία από τα μέσα της δεκαετίας του 1960», σχολίασε εκπρόσωπος της Latsco.

Τα πλοία που είναι εξοπλισμένα με scrubber (σύστημα καθαρισμού των επιβλαβών στοιχείων από τα καυσαέρια) και με τους πιο σύγχρονους κύριους ηλεκτρονικούς κινητήρες, θα διαχειρίζεται εσωτερικά η Marla Shipmanagement, η εταιρεία που αποτελεί βραχίονα του ομίλου στο κομμάτι των bulkers αλλά και των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

LatscoLatsco ShippingΝεότευκτα
Keywords
Τυχαία Θέματα