NFT: Συνεχίζεται η πτώση, παρά το θετικό κλίμα στα κρυπτονομίσματα

Οι πωλήσεις NFT κατέγραψαν ξανά πτώση την περασμένη εβδομάδα, υποχωρώντας 9,91% σε σχέση με την προηγούμενη, παρά τις ανοδικές τάσεις στην αγορά κρυπτογράφησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, την περίοδο από 24 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές NFT συνολικού ύψους περίπου 72.767.450 δολαρίων.

Παρά τη συνολική άνοδο της οικονομίας κρυπτογράφησης την περασμένη εβδομάδα, οι πωλήσεις NFT κατέγραψαν πτώση για έκτη διαδοχική εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των αγοραστών NFT

αυξήθηκε κατά 17,77% σε 569.407 και ο αριθμός των πωλητών NFT ανέβηκε κατά 15,82% σε 714.889 την περασμένη εβδομάδα.

Μεταξύ των είκοσι δύο δικτύων blockchain που παρακολουθούνται για πωλήσεις NFT, το Ethereum διατήρησε το προβάδισμά του με πωλήσεις 37,27 εκατομμυρίων δολαρίων, αντιπροσωπεύοντας το 51,22% του συνόλου. Ωστόσο, οι πωλήσεις NFT που βασίζονται στο Ethereum μειώθηκαν ελαφρά κατά 1,16% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Mythos NFT βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 7,83 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, αυξημένες κατά 13,12% από την περασμένη εβδομάδα. Το Polygon ήταν τρίτο με 7,12 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Solana τέταρτο με 5,86 εκατομμύρια δολάρια.

Στην πέμπτη θέση ήταν το Immutable X με 5,47 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις.

Στον τομέα των συλλογών NFT με τις καλύτερες επιδόσεις, η θυγατρική της Mythos Dmarket κατέλαβε την πρώτη θέση με 7,76 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, ακολουθούμενη από το Immutable X με το Gods Unchained στα 5,22 εκατομμύρια δολάρια.

κρυπτονομίσματαNFTNFT (NonFungible Token)
Keywords
Αναζητήσεις
nft-synechizetai-i-ptosi-para-to-thetiko-klima-sta-kryptonomismata.htm
Τυχαία Θέματα
NFT, Συνεχίζεται,NFT, synechizetai