Άγιοι Ανάργυροι: Στον ανακριτή ο 39χρονος για τη γυναικοκτονία

12:00 4/4/2024 - Πηγή: Reporter

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει την Πέμπτη (4/4) ο δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, ο οποίος είναι στο ψυχιατρείο.

Ακόμη, υπενθυμίζεται πως με την δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου, με την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία της άτυχης 28χρονης με τον αστυνομικό στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους.

Παράλληλα, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του 39χρονου

έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για δική του χρήση.

Πηγές της αστυνομίας σημειώνουν: «Το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο, από χθες, από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ».

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων. Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100», ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους».

Επίσης, σημειώνουν ότι «μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».

Τέλος, την Πέμπτη (4/4) στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της 28χρονης κοπέλας.

#άγιοι_Ανάργυροι #γυναικοκτονία #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #αστυνομία
Keywords
Τυχαία Θέματα