Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες» οι θεωρίες ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα

Για «ψεκασμένες θεωρίες» έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών της ΝΔ ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εξυπηρετεί διαπλεκόμενα συμφέροντα με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Η παράταξή σας είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία. Πήραμε τη πρωτοβουλία γιατί οι Έλληνες θέλουν να μάθουν την αλήθεια», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πρόσθεσε πως «από χθες

το βράδυ αναμασούν αυτούς τους ισχυρισμούς χωρίς να δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα», ενώ υποστήριξε ότι τα κίνητρα της Χαριλάου Τρικούπη είναι αξιακά και όχι καθεστωτικά.

Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, υποστηρίζοντας πως άλλα είπε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη κι άλλα στην ομιλία του στη Βουλή αργά το μεσημέρι.

«Αφήστε τη γλώσσα Βελόπουλου κι απαντήστε σε τρία καθαρά ερωτήματα: Ποιος πήρε το υλικό, ποιος το χάλκευσε και ποιος το διοχέτευσε από τις πρώτες ώρες;», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναρωτήθηκε δε αν ήταν το μακρύ χέρι του Μαξίμου και τόνισε: «Μπορείτε να κοροϊδεύετε λίγους για καιρό αλλά δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους για πάντα».

#Poll - Εσείς πιστεύετε ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης από τη μεριά της κυβέρνησης στην υπόθεση των Τεμπών;

Πείτε μας τη γνώμη σας ΕΔΩ #Νίκος_Ανδρουλάκης #πρόταση_δυσπιστίας_κατά_της_κυβέρνησης #Τέμπη #Γιώργος_Φλωρίδης
Keywords
Αναζητήσεις
androulakis-psekasmenes-oi-theories-oti-exypiretoume-symferonta.htm
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Ψεκασμένες,androulakis, psekasmenes