Δημοσκόπηση MRB: Μόνος κερδισμένος ο Βελόπουλος- Καμία... πίστη στην Εξεταστική

Σε ένα σχετικά... βαλτωμένο πολιτικό σκηνικό, νέα δημοσκόπηση της MRB για το Open δείχνει πως μόνη αξιοσημείωτη μεταβολή αποτελεί η άνοδος της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, που φαίνεται να αμφισβητεί την τέταρτη θέση του ΚΚΕ. Κατά τα λοιπά, η ΝΔ

παραμένει άνετα πρώτη και το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να διατηρεί τη δεύτερη θέση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα οι πολίτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Ότι η Εξεταστική για τα Τέμπη δεν πρόκειται να αποδώσει ευθύνες.

Όπως είχε φανεί και σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου είναι το πιο ωφελημένο κόμμα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Προφανώς, έτσι εκφράζεται η δυσαρέσκεια από τη δεξιά πτέρυγα των ψηφοφόρων της ΝΔ που ήταν απόλυτα αντίθετη με την ισότητα στο γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ανάλογη εικόνα και για τις ευρωεκλογές

Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης είναι και η μέτρηση σχετικά με την άποψη που έχει ο κόσμος για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη.

Συγκεκριμένα το 74,5% των ερωτηθέντων δεν είναι αισιόδοξοι για το αν η Εξεταστική θα ρίξει φως στα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος και θα αποδώσει ευθύνες.

Αντίθετα, μόνο το 17% δηλώνει πως έχει ελπίδες ότι κάτι ουσιαστικό θα προκύψει.

#δημοσκόπηση #MRB #εκλογές #ευρωεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
dimoskopisi-mrb-monos-kerdismenos-o-velopoulos--kamia-pisti-stin-exetastiki.htm
Τυχαία Θέματα