Ελεύθερη υπό όρους η εφοριακός που κατηγορείται για απευθείας αναθέσεις

15:37 6/3/2023 - Πηγή: Reporter

Η εφοριακός που κατηγορείται μαζί με πέντε ακόμα ιδιώτες για απευθείας αναθέσεις, για προμήθειες που αφορούσαν διάφορα υλικά, όπως αναλώσιμα, φωτοτυπικά, εκτυπωτές κ.ά., υποστήριξε στην απολογία της πως είναι μια απλή υπάλληλος που συγκέντρωνε τα δικαιολογητικά ως γραμματειακή υποστήριξη, στον διατάκτη.

Όπως μεταφέρει το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η ίδια είπε πως «δεν ήμουν η διατάκτρια, δεν είχα αρμοδιότητα ούτε εμπλοκή». Η υπόθεση ξεκίνησε από καταγγελία συγκεκριμένου ατόμου, που θέλει να με εκδικηθεί για προσωπικούς λόγους».

Η

εφοριακός συνελήφθη μαζί με τους άλλους πέντε ιδιώτες, δύο ιδιοκτήτες εταιρειών και τρεις εργαζόμενους σε αυτές.

Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, η εφοριακός και οι δύο ιδιοκτήτες αφέθηκαν ελέυθεροι, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ οι τρεις εργαζόμενοι αφέθηκαν ελέυθεροι χωρίς όρους.

Η εφοριακός όταν ερωτήθηκε για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε και καταγράφονται στις τηλεφωνικές συνομιλίες που άκουσαν οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας, που εξιχνίασαν την υπόθεση, υποστήριξε ότι ήταν οικονομικές συναλλαγές στο πλαίσιο των κοινωνικών σχέσεων που είχε με κάποιους εργαζόμενους και προμηθευτές και όχι ποσοστά για τις απευθείας αναθέσεις.

εφοριακόςαπευθείας αναθέσειςΕσωτερικών ΥποθέσεωνΕΛΑΣ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα