Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου

21:46 6/7/2023 - Πηγή: Reporter

Την παραίτησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος είχε αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, όμως μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν είχε προβεί σε κάποια δήλωση ή σχολιασμό.

Η Πόπη Τσαπανίδου

είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ από τον Δεκέμβριο του 2022 διαδεχόμενη τον Νάσο Ηλιόπουλο. Η θητεία της διήρκεσε λίγο παραπάνω από 6 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν ήδη αντικαταστάτη για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, καθώς η προβολή των θέσεων του κόμματος θεωρείται κομβικής σημασίας.

Όπως επισημαίνεται, η κα. Τσαπανίδου είχε παραιτηθεί από την ημέρα που ανακοίνωσε την παραίτησή του και ο Αλέξης Τσίπρας. Έκτοτε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν είχε εμφανιστεί και στην Κουμουνδούρου, όμως, ελλείψει προέδρου, δεν υπήρχε και κάποιος για να κάνει την παραίτησή της αποδεκτή.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου έχει στείλει επιστολή παραίτησης στη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. Η επιστολή ενδέχεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΠΣΡάνια Σβίγκου
Keywords
Αναζητήσεις
exelixeis-ston-syriza-paraitithike-i-popi-tsapanidou.htm
Τυχαία Θέματα