Γάζα: Δεκάδες νεκροί από χτύπημα του Ισραήλ σε σχολείο

Ο Ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε επίθεση κατά σχολείου, το οποίο φιλοξενούσε αμάχους, στη Λωρίδα της Γάζας, μεταδίδει το Al Jazeera.

Σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο υπάρχουν πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες, αφού χιλιάδες άμαχοι είχαν βρει καταφύγιο στον χώρο. Το συγκεκριμένο

σχολείο βρίσκεται στα νότια της πόλης της Γάζας και δέχθηκε επίθεση στις 16 Νοεμβρίου, η οποία, ωστόσο, έγινε γνωστή μία μέρα μετά, λόγω μπλακ άουτ των τηλεπικοινωνιών.

Το Ισραήλ δέχεται έντονη κριτική από διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για τις επιθέσεις σε σχολεία και νοσοκομεία, ενώ προχώρησε σε δημοσίευση βίντεο, με σκοπό να αποδείξει πως έχουν βρεθεί όπλα και πυρομαχικά κάτω από νοσοκομεία της Γάζας.

Ενώ ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις επιχειρήσεις του στη Γάζα, με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων να καταγγέλει τον θάνατο κι άλλων αμάχων από αεροπορική επιδρομή στην Τζαμπαλίγια, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου παραδέχεται την αποτυχία των ισραηλινών δυνάμεων να περιορίσουν τις απώλειες αμάχων στη Γάζα.

#Ισραήλ #Γάζα #Χαμάς #ΕΠΙΘΕΣΗ_ΣΕ_ΣΧΟΛΕΙΟ #ΝΕΚΡΟΙ_ΑΜΑΧΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα