Γ.Τσίπρας: Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη

Ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον σταυρό που εμφανίστηκε στην κολυμπήθρα κατά τη βάπτισή του, δηλώνοντας έκπληκτος, ενώ διερωτήθηκε για ποιον λόγο ο πρόεδρος του κόμματος να μεταβεί σε τέτοιες δηλώσεις.

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», ανέφερε ο κ. Τσίπρας

και πρόσθεσε στην συνέχεια:

«Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο κ. Κασσελάκης, απάντησε ότι «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Στην συνέχεια, είπε ακόμη ότι «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό... Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη». Σχολίασε ακόμα ότι «το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια παραπέμπει στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας».

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη και εκεί ανέφερε πως: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος», είπε ο κ.Κασσελάκης

«Ποιος δέχεται να αλλάξει την ψυχή του;... το κόμμα μας θα παραμείνει κόμμα του Τσίπρα αν θέλει να πάμε μπροστά... η εκλογή του Κασσελάκη έγινε για να μην υπάρχουν τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε και να αλλάξουμε την ψυχή μας» παρατήρησε ο κ. Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι η δημοκρατία που συμβολίζει ο Μπελέρης, είναι κάτι πολύ συζητήσιμο σε σχέση με το παρελθόν του.

«Δεν έχουν λυθεί βασικά προβλήματα σε σχέση με την Αλβανία δεν ήταν το επεισόδιο Μπελέρη. Η ΝΔ με την πολιτική της παράτησε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια μετά το ’19 και ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά σε προβλήματα. Αυτά που γίνονται με τον Μπελέρη είναι επικοινωνιακού τύπου, απευθύνονται κυρίως σε κάποιο ακροδεξιό ακροατήριο».

(Ο Μπελέρης), πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, έχει ένα παρελθόν που είναι υπό συζήτηση και υπό εξέταση…. «Επικοινωνιακό πυροτέχνημα της ΝΔ, δεν θα λυθούν έτσι τα προβλήματα με την Αλβανία».

#Γιώργος_Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #σταυρός #βάφτιση
Keywords
Τυχαία Θέματα