Η νέα λειτουργία του Instagram έχει «άρωμα» MySpace

Στην προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους millennials, το Instagram εξετάζει να φέρει μια νέα λειτουργία, η οποία για πολλούς ξυπνάει μνήμες από το MySpace.

Πιο συγκεκριμένα, το Instagram εξετάζει την εισαγωγή λειτουργίας η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τραγούδι

στο profile τους, ακολουθώντας τη γραμμή του MySpace του 1990.

Ο Alessandro Paluzzi, ένας διάσημος mobile developer, ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την πιο πρόσφατη δοκιμή από την εφαρμογή αφού ερεύνησε τους πιο πρόσφατους κώδικες ανάπτυξης της πλατφόρμας. Σε μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης, ο Alessandro μοιράστηκε πώς οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να προσθέτουν μουσική στους λογαριασμούς μέσω του μενού επεξεργασίας προφίλ.

{https://twitter.com/alex193a/status/1581993840084275201}

Ουσιαστικά, σύμφωνα με τον ίδιο, με το συγκεκριμένο μενού θα μπορεί κανείς να επιλέξει το τραγούδι, το οποίο θα φαίνεται στο σημείο του προφίλ που αναγράφει τα στοιχεία του, ενώ επίσης θα μπορεί να διαλέξει τη λεζάντα που θα το συνοδεύει.

Για όσους είχαν προφίλ στο MySpace, η νέα λειτουργία είναι γνώριμη. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πότε θα μπορεί κανείς να έχει αυτή την επιλογή, καθώς όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Instagram στην ιστοσελίδα HITC, «η λειτουργία είναι ένα εσωτερικό υπόδειγμα και δεν εξετάζεται εξωτερικά αυτή τη στιγμή».

InstagramMYSPACEλειτουργίαΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑΛΛΑΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα