«Κατ' εντολήν Μητσοτάκη πήγαν στον Μαρινάκη οι Παπασταύρου- Μπρατάκος»

12:36 1/4/2024 - Πηγή: Reporter

Ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε τη Δευτέρα (1/4) στη στήλη του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» την... σκοπιά Μαρινάκη για το πολιτικό παρασκήνιο των τελευταίων ημερών που κατέληξε στις παραιτήσεις των υπουργών του Μαξίμου, Παπασταύρου και Μπρατάκου.

Ο γνωστός αρθρογράφος γράφει προφανώς κάποια πράγματα... εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη και ανήμερα της Πρωταπριλιάς παραθέτει "επτά στα επτά ψέματα".

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Παπαχρήστο, «οι κύριοι Παπασταύρου και Μπρατάκος εξ ιδίας πρωτοβουλίας επισκέφθηκαν τον κ. Μαρινάκη. Ητοι, σαν να λέμε,

δεν είχαν τι να κάνουν την περασμένη Κυριακή, βραδάκι, και είπαν να πεταχτούν ως το Ψυχικό, να συνομιλήσουν με τον κ. Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό. Οι κ.κ. Παπασταύρου και Μπρατάκος επισκέφθηκαν τον ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, η οποία εκδίδει την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ του Πρωθυπουργού! Με συγκεκριμένο πλαίσιο συζήτησης και με δική του εξουσιοδότηση για το περιθώριο στο οποίο θα εκταθεί η συζήτηση».

Επίσης, για να δείξει ότι έχει πλήρη εικόνα για το τι συνέβη "διόρθωσε" τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον κ. Μαρινάκη και τους υπουργούς να ήπιαν ποτά. Ήπιαν γράφει "ξινό νερό" και οπως προσθέτει η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων.

Έτσι, διαψεύδεται και ότι υπήρξε sms της Μαρέβας Μητσοτάκη προς τον κ. Μαρινάκη και πως ο ίδιος το επιδείκνυε στους παρευρισκομένους (σ.σ. να σημειωθεί βέβαια πως για μία ακόμη φορά διαψεύδεται το sms, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα διάψευση για τα περί τηλεφωνικής συνομιλίας).

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαχρήστος καλύπτει απόλυτα τους υπουργούς λέγοντας πως δεν μίλησαν απαξιωτικά για κανέναν συνάδελφό τους στην κυβέρνηση. Αντίθετα, "καρφώνει" τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως τους έστειλε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και μετά τους άδειασε και τους "παραίτησε".

Σημειώστε ακόμα πως το άρθρο διαψεύδει πλήρως και τις "μυστικές" συναντήσεις Μαρινάκη-Ανδρουλάκη, προαναγγέλλοντας μάλιστα μηνύσεις από τη μεριά του ιδιοκτήτη της Alter Ego, σε όσους τις επικαλούνται.

#Μητσοτακης #Μαρινάκης #Παπασταύρου #Μπρατάκος #υπουργοί
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατ, Μητσοτάκη, Μαρινάκη, Παπασταύρου- Μπρατάκος,kat, mitsotaki, marinaki, papastavrou- bratakos