Κατέρρευσε κτίριο στο Πασαλιμάνι-Ένας νεκρός

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (16/4) στον Πειραιά, όταν κατέρρευσε παλιό κτήριο στο Πασαλιμάνι.

Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκτελούνταν σε αυτό εργασίες.

Παράλληλα, μεγάλη επιχείρηση έρευνας για εγκλωβισμένους έχει στηθεί από την πυροσβεστική, με 24 πυροσβέστες και οχτώ οχήματα, ενώ συνδράμει και 1 ομάδα ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο

σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παλιό κτίριο την ώρα της κατάρρευσης υπήρχαν εργάτες - οικοδόμοι, 3 από τους οποίους τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα προσήχθησαν επτά άτομα, ο εργολάβος πέντε εργαζόμενοι και ο οδηγός.

Στην τελευταία εξέλιξη, υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο οδηγός του φορτηγού που βρισκόταν στο σημείο εγκλωβίστηκε μέσα στην καμπίνα του οχήματος, καθώς καταπλακώθηκε από δομικά υλικά, όμως μετά από επιχείρηση, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε ζωντανός

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1780134232032936399}

#Πασαλιμάνι #Κτίριο #ΕΓΚΛΩΒΙΜΕΝΟΙ #Πυροσβεστική
Keywords
Αναζητήσεις
katerrefse-ktirio-sto-pasalimani-enas-nekros.htm
Τυχαία Θέματα