Κολωνός: Ισόβια στον Μίχο- Αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης

18:17 1/4/2024 - Πηγή: Reporter

Ισόβια και επιπλέον 41 έτη κάθειρξης ήταν η ποινή που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον Ηλία Μίχο, εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, στον 55χρονο επιβάλλεται ισόβια για τον βιασμό του παιδιού και επιπλέον συνολικές ποινές 41 ετών, πριν τη συγχώνευση, για την κατάχρηση ανηλίκου 14 έτη, για τη μαστροπεία και την πορνογραφία από 12 έτη. Παράλληλα επέβαλε ποινή

3 χρόνων για τα πλημμελήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων

Στην μητέρα της ανήλικης επιβλήθηκε για το πλημμέλημα της εκβίασης ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο θα βρεθεί άμεσα εκτός φυλακής, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη εδώ και 18 μήνες, έχει εκτίσει δηλαδή την ποινή που πρέπει για να αποφυλακιστεί.

Στον συνταξιούχο ναυτικό αποκαλούμενο «Μιχάλη», το δικαστήριο επέβαλε ποινή, πριν τη συγχώνευση, 24 ετών που αφορά κάθειρξη από 12 έτη για τη μαστροπεία και για την πορνογραφία.

Για τους 15 κατηγορουμένους που πήγαν σε ραντεβού με το παιδί, το δικαστήριο επέβαλε ποινές που ξεκινούν από 13 μήνες και φτάνουν τα 7 έτη. Η διαδικασία συνεχίζεται για τις συγχωνεύσεις των ποινών και τις αναστολές για όσους κατηγορούμενους τους αφορά.

#ΗΛΙΑΣ_ΜΙΧΟΣ #ισόβια_κάθειρξη #ΔΙΚΗ #Κολωνός #12χρονη
Keywords
Αναζητήσεις
kolonos-isovia-ston-micho--apofylakizetai-i-mitera-tis-12chronis.htm
Τυχαία Θέματα