Κως-Δολοφονία Αναστάζια: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω, καθώς την Πέμπτη (22/6) ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εναντίον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, έχοντας στην διάθεση τους περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής και την εμπλοκή του συλληφθέντος.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των αστυνομικών βρίσκεται νέο βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο 32χρονος και η 27χρονη βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,

το σενάριο που εξετάζεται από το ανθρωποκτονιών μετά τις ραγδαίες εξελίξεις είναι ο 32χρονος να σκότωσε σε εξωτερικό χώρο την Αναστάζια και κατόπιν να γύρισε στο σπίτι του για να πάρει το σεντόνι και τις σακούλες όπου βρέθηκε καλυμμένη η σωρός της στις Αλυκές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός είναι και ο λόγος όπου εχτές το απόγευμα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο Πακιστανός συγκάτοικός του, καθώς στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει πως ο 32χρονος και η 27χρονη είχαν αποχωρήσει από το σπίτι και μετά από ώρες είχε επιστρέψει ο Μπαγκλαντεσιανός.

ΜπαγκλαντέςΚωςΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑανθρωποκτονία
Keywords
Αναζητήσεις
kos-dolofonia-anastazia-dioxi-gia-anthropoktonia-ston-32chrono-apo-to-bagklantes.htm
Τυχαία Θέματα