Λέαινα κυκλοφορεί ελεύθερη σε προάστια του Βερολίνου- Προσπάθειες εντοπισμού

Οι γερμανικές αρχές προειδοποίησαν την Πέμπτη (20/7) τους πολίτες στα νότια προάστια του Βερολίνου να προσέχουν ένα δυνητικά επικίνδυνο ζώο που κυκλοφορεί ελεύθερο, το οποίο μάλλον είναι λέαινα.

Η αστυνομία στην πολιτεία του Βρανδεμβούργου, που περιβάλλει την πρωτεύουσα, εξέδωσε προειδοποίηση τα ξημερώματα της Πέμπτης για ένα «άγριο ζώο που δραπέτευσε» και ζήτησε από τους ανθρώπους μέσα και γύρω από το Kleinmachnow, το Teltow και το Stahnsdorf - λίγο έξω από τα όρια της πόλης του Βερολίνου - να μην αφήσουν τα σπίτια τους και να φέρουν τα κατοικίδιά τους σε εσωτερικούς

χώρους.

Η προειδοποίηση επεκτάθηκε αργότερα στις νότιες περιοχές του Βερολίνου και εστάλη προειδοποίηση μέσω επίσημης προειδοποιητικής εφαρμογής ότι το ζώο μάλλον είναι λέαινα. Κτηνίατροι και κυνηγοί συμμετείχαν σε έρευνα για το πλάσμα. Η αστυνομία δεν είχε άμεσες πληροφορίες για το σε ποιον ανήκει.

Δύο άντρες ανέφεραν ότι είδαν μια μεγάλη γάτα να τρέχει πίσω από ένα αγριογούρουνο, μέσα και γύρω από το Βερολίνο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Daniel Kiep στο τοπικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο rbb.

«Οι δύο κύριοι κατέγραψαν ένα βίντεο με smartphone και ακόμη και έμπειροι αστυνομικοί έπρεπε να επιβεβαιώσουν ότι πιθανότατα πρόκειται για λέαινα», είπε, προσθέτοντας ότι αναφέρθηκαν διάφορες εμφανίσεις του ζώου.

Σε κανέναν από τους δύο ζωολογικούς κήπους του Βερολίνου ούτε από κανένα τσίρκο δεν έλειπε μια λέαινα, πρόσθεσε.

ΛΕΑΙΝΑΒερολίνοΓερμανία
Keywords
Αναζητήσεις
leaina-kykloforei-eleftheri-se-proastia-tou-verolinou--prospatheies-entopismou.htm
Τυχαία Θέματα
Λέαινα, Βερολίνου- Προσπάθειες,leaina, verolinou- prospatheies