Με πυρηνικά στην Αν. Μεσόγειο απειλεί ο Πούτιν

Επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την επίσκεψη Μπάιντεν στο Ισραήλ και την πλήρη κάλυψη στον Νετανιάχου, ενώ συνεχίζονται οι αιματηροί βομβαρδισμοί στην Γάζα.

Ο Ρώσος πρόεδρος καταδίκασε τη στήριξη της κυβέρνησης Μπάιντεν στην ισραηλινή πλευρά. «Όλες αυτές οι ενέργειες οδηγούν στην περαιτέρω κλιμάκωση» δήλωσε ειδικότερα ο Ρώσος πρόεδρος ενώ προχώρησε και σε προειδοποιήσεις.

«Τα αεροσκάφη μας Mig-31 είναι οπλισμένα με πυραυλικά συστήματα Kinzhal και θα αρχίσουν να περιπολούν

τη Μαύρη Θάλασσα. Οι πύραυλοι αυτοί έχουν βεληνεκές άνω των 1.000 χιλιομέτρων» τόνισε ο Πούτιν μετά την αποστολή από τις ΗΠΑ αεροπλανοφόρων στη Μεσόγειο προς υποστήριξη του Ισραήλ.

«Αυτό δεν αποτελεί απειλή, αλλά προσπάθεια να διατηρήσουμε τον έλεγχο της κατάστασης στη Μεσόγειο» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Πεκίνο να πηγαίνει να συναντήσει τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, ενώ δίπλα του αξιωματούχοι κουβαλάνε τον χαρτοφύλακα με τα πυρηνικά.

Σημειώνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έθεσαν βέτο σε ένα ψήφισμα που προωθούσε η Βραζιλία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, με το οποίο ζητείτο να γίνουν «ανθρωπιστικές παύσεις» στον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς ώστε να καταστεί εφικτή η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Βλαντιμιρ ΠούτινΜπάιντενΝετανιαχουΣι Τζινπίνγκπύραυλοι
Keywords
Αναζητήσεις
me-pyrinika-stin-an-mesogeio-apeilei-o-poutin.htm
Τυχαία Θέματα