Μεγάλο Forum στην Αθήνα για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Μεγάλο Forum με θέμα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Το Forum, που οργανώνεται από την εταιρεία Επικοινωνίας, Δημοσιότητας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων FMW Financial Media Way, θα γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου

και ώρα 11:00 – 19:00 στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

Στόχος της διοργάνωσης, που ενέχει και επετειακό χαρακτήρα, αφού γίνεται 20 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Euro του 2004, είναι η ανασκόπηση των σημερινών δεδομένων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και η κατάθεση από τους αρμόδιους παράγοντες προτάσεων για αναβάθμιση του. Επίσης, το Forum θα αναδείξει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη αθλητικού πνεύματος στα γήπεδα και στην καταπολέμηση του φαινομένου οπαδικής βίας και χουλιγκανισμού.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου καθώς και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στα πλαίσια του Forum θα γίνουν βραβεύσεις:

- Στην ομάδα που κατέκτησε το Euro το 2004

- Σε παλαιούς προπονητές και ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου

Ομιλητές του Συνεδρίου έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, οι Προέδροι της ΕΠΟ, της Super League, αθλητικοί δικαστές, Προέδροι ή εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών Σωματείων, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Διαιτητών, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αθλητικοί δημοσιογράφοι, αρμόδιοι των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και του γυναικείου ποδοσφαίρου, παράγοντες του ποδοσφαίρου και άλλοι.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες ή για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρεία FMW στο τηλ. +2107244295 ή στο email: [email protected].

#ΕΛΛΗΝΙΚΟ_ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #Forum
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλο Forum, Αθήνα, Ελληνικό Ποδόσφαιρο,megalo Forum, athina, elliniko podosfairo