Μυστήριο με την υγεία του Ερντογάν- Διαψεύδονται τα περί εμφράγματος

Αναστάτωση και πολλά σενάρια προκάλεσε η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης, που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις χθεσινές, αλλά και τις σημερινές του εμφανίσεις.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ακόμα και για έμφραγμα του μυοκαρδίου, με κάποια να μεταδίδουν ότι ο Ερντογάν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, είδηση που διέψευσε κατηγορηματικά η τουρκική προεδρία, ισχυριζόμενη ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι απλά καταβεβλημένος λόγω ενός απλού κρυολογήματος.

Άλλες ανεπίσημες

πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα στο στομάχι.

Εξάντληση λόγω των… κακών δημοσκοπήσεων

Ο πρώην γιατρός του, Τουράν Τσομέζ, δήλωσε ότι ο Ενρτογάν εξαντλήθηκε προσπαθώντας να… προλάβει τα δυσάρεστα αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις.

«Υπάρχει κάποια εξάντληση του κ. προέδρου. Αυτός ο έντονος τρόπος εργασίας και η κούραση μπορούν να του φέρουν και νέα προβλήματα υγείας. Άρα θα είναι καλό να ξεκουραστεί. Νομίζω πως ο λόγος του ο κ. Ερντογάν αύξησε τους ρυθμούς εργασίας του είναι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που του φέρνουν και η δημοτικότητα της αντιπολίτευσης που αυξάνεται καθημερινά.

Αν θυμάστε στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου είχε δηλώσει πως λόγω του σεισμού δεν θα κάνει συγκεντρώσεις, πως δεν θα υπάρχουν τραγούδια στις εκδηλώσεις κτλ. Αλλά μετά ο ίδιος και οι υπουργοί του προσπάθησαν να τρέξουν μια μεγάλη εκστρατεία με εγκαίνια και συγκεντρώσεις», σχολίασε.

Η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας ΜΑΚ προβλέπει πως ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προηγείται με 47,8% έναντι 43,7% του νυν προέδρου. Η εταιρεία ORC προβλέπει πως το ποσοστό του Κιλιτσντάρογλου θα φτάσει το 49,3%, έναντι 42,4% του Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, πάντως, συνεχίζει να απέχει από τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του, ανάμεσα στις οποίες και η παρουσία του στην τελετή υποδοχής των καυσίμων που θα έρθουν από τη Ρωσία στον πυρηνικό σταθμό Ακουγιού, στην οποία θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ιατρική ομάδα τον υποβάλλει σε σειρά εξετάσεων για να αποκλειστούν τα ενδεχόμενα κάποιας σοβαρής ασθένειας.

ΕρντογάνέμφραγμαΤΟΥΡΚΙΑΥΓΕΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Μυστήριο, Ερντογάν- Διαψεύδονται,mystirio, erntogan- diapsevdontai