Νίκη προς ΝΔ: Δώσατε παιδιά στους ΛΟΑΤΚΙ, προκαλείτε τη βία

Στην αντίδραση των Ελλήνων στα «καμώματα» της ΝΔ, σχετικά με το νομοσχέδιο ισότητας στον γάμο, απέδωσε τη χθεσινή επίθεση στη βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, ο Βουλευτής της «Νίκης» Νίκος Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η κα Δεληκάρη δέχθηκε, αρχικά, φραστική επίθεση από πολιτεύτρια της Νίκης, η οποία εν συνέχεια την χαστούκισε μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο, στην Καβάλα.

«Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας όπως τα λέτε στις ΛΟΑΤΚΙ,

το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε τον ελληνικό λαό… Είδαμε ακόμα και πιστούς μέσα σε εκκλησία να μοιράζουν σφαλιάρες, συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε...» δήλωσε ο Ν. Παπαδόπουλος μιλώντας στην διαρκή Επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων.

Την ομιλία του διέκοψαν φωνές από τα έδρανα της Ν.Δ, με την υπουργό Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη να τον ρωτάει καταδικάζει τη βία και τον βουλευτή της Νίκης να απαντάει: «Βεβαίως και το καταδικάζουμε, τη βία την καταδικάζουμε, αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;

«Τα στελέχη σας...», του απάντησε η Μαρία Κεφαλά.

Ο βουλευτής της Νίκης επέμεινε στις απόψεις του και μάλιστα, προειδοποίησε του βουλευτές της ΝΔ ότι η κυβέρνηση θα υποστεί «πανωλεθρία». «Θυμηθείτε το. Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία με αυτά τα πράγματα, τα καμώματά της, γιατί έβαλε την προβιά του πατριώτη και του χριστιανού και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες και σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε»

Στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακούστηκαν, επίσης:

Ν. Παπαδόπουλος: Πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή.

Μ. Σουκούλη (Ν.Δ): Ακούτε τι λέτε; Ντροπή! Να ανακαλέσετε τώρα.

Ν. Παπαδόπουλος: Μην μου χτυπάτε το χέρι εμένα το χέρι κυρία μου.

Μ. Σουκούλη: Ακούτε τι λέτε; Ντροπή!

Ν. Παπαδόπουλος: Ξυπνήστε, ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι, Αριστοτέλη, που πολύ μιλάτε για τους αρχαίους, έλεγαν ότι δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι ορθόδοξοι Χριστιανοί ότι δεν νομοθετούν εναντίον του νόμου του θεού, εσείς το κάνατε.

#νίκη #ΝΔ #χαστούκι #Εκκλησία #ΔΕΛΗΚΑΡΗ
Keywords
Αναζητήσεις
niki-pros-nd-dosate-paidia-stous-loatki-prokaleite-ti-via.htm
Τυχαία Θέματα
Νίκη, Δώσατε, ΛΟΑΤΚΙ,niki, dosate, loatki