«Ο Άλλος Άνθρωπος»-Δικηγόρος Πολυχρονόπουλου: Καμία επώνυμη καταγγελία- Περίεργη χρονική συγκυρία

10:06 2/2/2024 - Πηγή: Reporter

Για περίεργη χρονική σύμπτωση και μη ύπαρξη καμίας επώνυμης καταγγελίας κάνει λόγο ο δικηγόρος του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής.

Ο κ. Αλεξανδρής είπε στον ΣΚΑΪ ότι ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη γιατί κανένας από τους ανώνυμους «κουκουλόφορους», όπως τους χαρακτήρισε, που μιλούν στα μέσα ενημέρωσης δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία.

«Οι "καταγγέλλοντες" αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν για γεγονότα τα οποία υποτίθεται ότι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Περίεργη η χρονική σύμπτωση.

Επίσης, κανένας δεν έχει

κάνει επώνυμη καταγγελία, οπότε νομικά δεν κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Οι “κουκουλοφόροι” που βγαίνουν και μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης, ας καταγγείλουν αυτά που γνωρίζουν επώνυμα, ώστε η καταγγελίες τους να ελεγχθούν να απαγγελθούν κατηγορίες από τις εισαγγελικές αρχές».

«Να μην απομακρυνθεί ο κ. Πολυχρονόπουλος»

Από τν πλευρά του, ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δίωξη ή ένταλμα αλλά υπάρχει μία πολύ σοβαρή έρευνα (της ΑΑΔΕ) και ακράδαντα στοιχεία για απάτη και εγκληματική δραστηριότητα, και αυτό θα καταλήξει κάπου, όταν ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης».

Μάλιστα, πρότεινε στον κ. Πολυχρονόπουλο «να μην απομακρυνθεί» από την βάση του, όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

#Ο_ΑΛΛΟΣ_ΑΝΘΡΩΠΟΣ #ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ #Αλεξανδρής #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ποινική_δίωξη #Μπαλάσκας
Keywords
Αναζητήσεις
o-allos-anthropos-dikigoros-polychronopoulou-kamia-eponymi-katangelia--periergi-chroniki-sygkyria.htm
Τυχαία Θέματα