Ο Ζάκερμπεργκ... influencer για τα νέα ΑΙ γυαλιά της Meta

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ο Νο1 influencer της Meta αυτήν τη στιγμή, καθώς χρησιμοποιεί τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις του για να επιδείξει τα προϊόντα της εταιρείας σε δράση.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο Ζάκερμπεργκ έκανε επίδειξη των νέων γυαλιών τεχνητής νοημοσύνης Ray-Ban της Meta, τα οποία βρίσκονται ακόμη σε στάδιο beta. Χρησιμοποίησε την ανάρτησή του για να επιδείξει μερικές

από τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στις διακοπές, όπως η ανάλυση ιστορικών μνημείων ή η απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με το φυσικό περιβάλλον.

Αν ο Ζάκερμπεργκ έχει αποφασίσει να αναλάβει ο ίδιος το influencer marketing της Meta, μάλλον κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού αρκετοί χρήστες αντέδρασαν με ενθουσιασμό στο demo του δισεκατομμυριούχου.

«Θα το δοκίμαζα με ενθουσιασμό στα ταξίδια μου ως εργαλείο μετάφρασης για πινακίδες και κείμενα», σχολίασε ένας χρήστης του Instagram. «Αυτό είναι τέλειο! Το θέλω», είπε ένας άλλος.

Ο Ζάκερμπεργκ είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί το Instagram του για να προωθήσει τα προϊόντα της Meta. Τον περασμένο μήνα, ο CEO του τεχνολογικού κολοσσού δημοσίευσε ένα άλλο στιγμιότυπο με τον εαυτό του να φοράει τα γυαλιά Ray-Ban της Meta σε ένα ιαπωνικό McDonald's, ενώ σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα τέλη του περασμένου έτους, χρησιμοποίησε τα AI Ray-Ban της Meta για να έχει βοήθεια στο πλέξιμο των μαλλιών της κόρης του.

Έχει επίσης χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του για να προωθήσει το headset Quest 3 της εταιρείας, εν μέσω νέου ανταγωνισμού από το φημισμένο Vision Pro της Apple, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Ο Ζάκερμπεργκ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αξιολογούσε το AR headset της Apple, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το Quest της Meta είναι ανώτερο. Ο δισεκατομμυριούχος έχει επίσης επικρίνει το headset της Apple σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πίσω από κλειστές πόρτες, σε ιδιωτικές συναντήσεις. Σε μια ανάρτηση στο Threads, την περασμένη εβδομάδα, ο Ζάκερμπεργκ δήλωσε ότι αν το Quest της Meta είναι σαν το Vision Pro σε πέντε χρόνια, «θα έχουμε (η τεχνολογία) οπισθοχωρήσει σημαντικά».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta πραγματοποιούσε αναρτήσεις και κατα τη διάρκεια της μίνι περιοδείας του στην Ασία, τους τελευταίους μήνες. Μέχρι στιγμής, έχει κάνει σκι με την οικογένειά του, έχει κατασκευάσει σπαθιά στην Ιαπωνία και έχει παρευρεθεί στο πλούσιο πάρτι για τον γάμο του Anant Ambani με τη σύζυγό του, Priscilla. Ο δισεκατομμυριούχος, ωστόσο, έχει βρει χρόνο και για δουλειά, καθώς φέρεται να συναντήθηκε με προγραμματιστές του Facebook στο Τόκιο.

#Meta #Ζάκερμπεργκ #μάρκετινγκ #INFLUENCER
Keywords
Αναζητήσεις
o-zakerbergk-influencer-gia-ta-nea-ai-gyalia-tis-meta.htm
Τυχαία Θέματα