Οι έξι Έλληνες στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes-Γυναίκα στην κορυφή

19:39 4/4/2023 - Πηγή: Reporter

Στην ανανεωμένη λίστα του Forbes, με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, βρίσκονται επίσης και 6 Έλληνες, με πρώτη την εφοπλίστρια Μαρία Αγγελικούση.

Αναλυτικά η «γαλανόλευκη» εξάδα έχει ως εξής:

Πρώτη (μεταξύ των Ελλήνων) έρχεται η Μαρία Αγγελικούση, επικεφαλής της Angelicoussis Shipping Group, μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες του κόσμου, με περιουσία 5,6 δισ. δολαρίων.Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, με περιουσία 3,2 δισ. δολαρίων.Στην τρίτη ο Φίλιππος Νιάρχος, με περιουσία
2,8 δισ. δολάρια.Τέταρτος στη λίστα με τους πλουσιότερους Έλληνες έρχεται ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η οικογένεια του με περιουσία 1,9 δισ. δολαρίων.Πέμπτη είναι η Μαριάννα Λάτση και τα αδέρφια της, Γιάννης και Μαργαρίτα, με περιουσία 1,6 δισ. δολαρίων.Στην έκτη θέση μεταξύ των Ελλήνων βρίσκεται ο Σπύρος Λάτσης και οι αδερφές του, Μαριάννα και Μαργαρίτα, με περιουσία 1,5 δισ. δολαρίων.

Αθροιστικά η περιουσία των έξι Ελλήνων φτάνει τα 16,6 δισ. δολάρια. Τέλος, αναφορικά με τις δύο γυναίκες της λίστας, τη Μαρία Αγγελικούση και τη Μαριάννα Λάτση, αξίζει να σημειωθεί ότι μπαίνουν για πρώτη φορά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.

ForbesΑγγελικούσηΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕλληνίδεςΛΙΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα