Παγώνη- Κορονοϊός: 40% αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία

10:17 2/1/2024 - Πηγή: Reporter

Έξαρση καταγράφεται στα κρούσματα κορονοϊού, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Μαρίνα Παγώνη, να λέει ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.

«Υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία», είπε στον ΑΝΤ1, επισημαίνοντας πως, «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων».

Συμπλήρωσε ότι, «έχουν αυξηθεί οι θάνατοι και οι εισαγωγές σε απλές και ειδικές κλίνες».

«Η νέα

υποπαραλλαγή είναι ήπια, δεν κάνει πυρετό και δεν κάνει πνευμονίες», σημείωσε αναφορικά με τη νέα υποπαραλλαγή του κορονοϊού.

Σε ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο της γρίπης ενώ έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, είπε ότι, «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνει κανένα εμβόλιο», συμβούλευσε όμως, «ακόμα και τώρα, όσοι έχουν υποκείμενα, να το κάνουν», γιατί η κορύφωση θα συνεχιστεί.

Για τις ουρές στα φαρμακεία, σχολίασε πως «ήταν απίστευτες» και τις απέδωσε στο ότι, «όλοι είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους».

«Μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες», παρατήρησε για το γεγονός ότι επέστρεψαν οι μάσκες.

Η υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές και το… γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό

Ερωτηθείσα για το αν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, η κα. Παγώνη αρκέστηκε να δηλώσει πως «ένας είναι υπεύθυνος για αυτήν τη δουλειά: ο πρωθυπουργός. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του».

Για το… γλέντι που στήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, σχολίασε: «Γιατί δημιουργήθηκε θέμα για μία γιορτή που γίνεται 20 χρόνια;», διευκρινίζοντας πως, «δεν δικαιολογώ απολύτως τίποτα».

«Οι γιορτές στα νοσοκομεία πρέπει να γίνονται, γιατί τρία χρόνια, αυτό το προσωπικό που βλέπετε εκεί δεν έχει πάει σπίτι του», επεσήμανε.

«Το θέμα είναι η διοικήτρια του νοσοκομείου, γιατί είναι αυτή στη θέση και όχι κάποιος άλλος», κατέληξε, αποδίδοντας εκεί το θέμα που δημιουργήθηκε.

#Παγώνη #κορονοιός #νοσοκομεία #ΙΩΣΕΙΣ #ΕΙΝΑΠ #Ερυθρός_Σταυρός #ευρωεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
pagoni--koronoios-40-afxisi-stis-eisagoges-sta-nosokomeia.htm
Τυχαία Θέματα