Παππάς: Να σταματήσουν να ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι αποχώρησαν

Ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στις αποχωρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη- ζητά σε όσους έφυγαν «να σταματήσουν να ασχολούνται με το κόμμα». Υπενθυμίζει ακόμα, ότι το 2012 που αποχώρησαν 25 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, δεν έφτιαξαν άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN σχολίασε τον χαρακτηρισμό του κ.Κασσελάκη περι «αποστασίας» λέγοντας ότι «στην κυριολεξία είναι

έννοια πολύ φορτισμένη, αλλά στην ουσία της, τυπικά, σημαίνει παίρνω απόσταση από κάτι.

Έχουν πάρει απόσταση - κατά τη γνώμη μου - και από τη λαϊκή εντολή που τους εξέλεξε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και από τη δημοκρατική επιλογή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε μαζικά στην κάλπη και περίμενε να του δώσουμε κάτι διαφορετικό από δύο μήνες ταλαιπωρία.

Είναι άλλο πράγμα να ασκήσεις κριτική στον πρόεδρο, λέγοντας «αυτό δεν έπρεπε να το πεις» και άλλο πράγμα από την ίδια νύχτα της δημοκρατικής εκλογής να έχεις σχεδιάσει αυτή την πορεία.

Την ίδια νύχτα, εγώ έμεινα σοκαρισμένος, άκουσα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος τώρα οικοδομεί το δικό του κόμμα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, να μιλάει για ήττα της Αριστεράς.»

Ο κ.Παππάς συνέχισε τις δηλώσεις του επισημαίνοντας, «η Αριστερά είχε πάρει μια μεγάλη ανάσα, είχε ουρές στις κάλπες και βγήκαν και μίλησαν για ήττα.

Το έκαναν γιατί υπήρχε σχεδιασμός. Αυτό είναι έλλειμμα δημοκρατική κουλτούρας και ο κ. Φίλης, η κ. Αχτσιόγλου, ο κ. Χαρίτσης και ο κ. Σκουρλέτης έκαναν επιλογή που δεν σέβεται τη δημοκρατική έκφραση των πολιτών».

«Δεν αναγνώρισαν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, δεν τον άφησαν καν να καθίσει στο γραφείο του και ξεκίνησαν να τον αποδομούν, αυτά έχουν καταγραφεί. Δεν διαλύεται κανένα κόμμα.» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά σχετικά με τις αντιφάσεις που δέχτηκε ο κ.Κασσελάκης για την εκλογή του.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, απαντά πως εκείνοι δύο μήνες-που με ευθύνη πολύ συγκεκριμένων- δεν έχουν παράξει θετική είδηση.

Τι θα πουν οι αποχωρήσαντες για την φορολογία Τσακαλώτου;

Σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, για την απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου να επιβάλλει υψηλή φορολογία όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Παππάς έθεσε τα εξής ερωτήματα:

«Τι θα πουν οι αποχωρήσαντες ότι καλώς τα έκανε ο Τσακαλώτος με τη φορολογία που έβαλε; Θα πουν ότι καλώς παρουσίασε τα παράλληλα νομίσματα; Θα πουν ότι καλώς έκανε ο Κατρούγκαλος και έλεγε και λίγα σας βάλαμε;»

«Δικαιώμά τους όσοι αποχώρησαν απο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα κριθούν» είπε ο κ.Παππάς εμφατικά και κατέληξε.

#Παππάς #ΣΥΡΙΖΑ #ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ #Πασοκ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Τσακαλώτος
Keywords
Αναζητήσεις
pappas-na-stamatisoun-na-ascholountai-me-ton-syriza-osoi-apochorisan.htm
Τυχαία Θέματα